Éntárhelyem.hu - a megbízható tárhelyszolgáltató

CMS? Nem akadály!

Drupal, Joomla, WordPress... Dinamikus tárhely csomagjaink mindegyike fel van készítve futtatásukra, sőt elő is telepítjük a kért tartalomkezelőt, ha ezt külön igénylik!

Magasra helyeztük a mércét

Az éntárhelyem.hu egy kiemelt minőségi mutatókkal rendelkező tárhelyszolgáltatás. Munkánk során kizárólag a lehető legmodernebb és legbiztonságosabb eszközökkel dolgozunk, kizárólag a minőségi megoldásoknak vagyunk hívei.

Mindent az Ügyfél kezébe

Modern adminisztrációs felületünk segítségével mindent önnállóan is beállíthat. Legyen az aldomain, e-mail cím, vagy éppen adatbázis. Másodpercek alatt készíthet biztonsági mentést tárhelyéről, vagy megtekintheti statisztikáit.

Rengeteg hozzáadott érték

Hisszük, hogy nem a GB-okban kell keresni tárhelyszolgáltatásunk sikerét, hanem a hozzáadott értékek mennyiségében és minőségében található a titok. Minden tárhelycsomagunk vírus és fertőzéssvédelemmel ellátott, ügyfélszolgálatunk szívesen nyújt segítséget bármilyen felmerülő kérdésben.

Egyedi igények

Ha további, egyedi igényei volnának, szívesen állunk rendelkezésére. Nagyobb tárterület? Tömeges domain regisztráció? Honlap készítés, -karbantartás? Nem probléma! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tárhely és domain rendelés

Köszönjük, hogy minket választ! A tárhely és/vagy domain regisztrációhoz az alábbi adatlapok kitöltése szükséges. Ne rettenjen vissza, a legtöbb esetben csupán csak két-három dokumentum kitöltésére van szükség!

Tárhely Domain
A kiválasztott tárhely csomaghoz ajánlott saját domaint regisztrálni, hogy honlapja egy könnyen megjegyezhető címről elérhető legyen.

Megrendelés

A fent jelzett dokumentumo(ka)t az Önnek legkényelmesebb úton juttathatja el hozzánk. Kérjük, hogy a szükséges dokumentumokat töltse ki, írja alá, majd adja fel postán, vagy szkennelje be és küldje el elektronikusan. A Szerződés az ingyenesen letölthető Word Viewer programmal is olvasható.
Hamarosan a megadott e-mail címén is értesítjük a további teendőkről.
Webtárhely | Domain | Megrendelés | Kapcsolat | Rólunk | Súgó | Adminisztráció | ÁSZF | ÉnTárhelyem.hu nyitólap
Az oldalon feltüntetett árak bruttó árak és 0% ÁFA-t tartalmaznak. © 2010-2011. ÉnTárhelyem.hu